miercuri, 3 mai 2017

Certificat energetic gratuit pentru orice imobil tranzacționat exclusiv prin agenția imobiliară ARIMOB.“Agenția cu cea mai mare rețea de site-uri web dedicată pieței imobiliare”Arimob Invest Grup este o companie ce are ca domenii principale de activitate tranzacțiile imobiliare și auditul energetic.
Potrivit Legii 159/2013, proprietarul sau administratorul unei clădiri sau unităţi de clădire (apartament) este obligat să pună la dispoziţia potenţialului cumpărător sau chiriaş, anterior perfectării contractului, o copie a certificatului de performantă energetică, astfel încât acesta să ia cunoştinţă despre performanţa energetică a clădirii.
Noi vă asigurăm GRATUIT “Certificatul de performanta energetica” pentru orice imobil tranzacționat exclusiv prin agentia imobiliară Arimob. Oferim servicii de eliberare certificat energetic și audit energetic  pentru clădiri prin ing. OVIDIU BODEA – Auditor energetic pentru clădiri gradul I (AE I ci).
De asemenea, venim în sprijinul arădenilor prin divizia noastră de imobiliare cu o experiență în domeniu, care se adresează tuturor categoriilor de clienți interesați de tranzacții imobiliare, oferind acestora servicii profesionale.
Principiile de bază după care se conduce echipa ARIMOB sunt: seriozitate si profesionalism.
Ofertele de actualitate, prezentarea cât mai exactă a acestora precum si consilierea clientilor pe tot parcursul tranzactiei, reusesc să facă din agentia noastră un competitor important pe piața imobiliară.
Echipa noastră este formată din consilieri imobiliari, cu experiență în domeniu, profesionisti permanent motivati și adaptabili la evoluția pieței imobiliare, capabili să ofere potentialului client: încredere, punctualitate, eficiență, consultanță si asistență.
Arimob Invest Grup dispune de cea mai mare rețea de site-uri web dedicată pieței imobiliare din Arad:
·                                 www.arimob.ro,
·                                 www.e-certificate.ro,
·                                 www.hale-arad.ro,
·                                 www.case-arad.ro,
·                                 www.teren-arad.ro,
·                                 www.arad-apartamente.ro,
·                                 www.real-estates-romania.com,
aceasta permit consilierilor nostri imobiliari o promovare optimă a ofertelor.
Preocuparea principală pentru echipa ARIMOB este transmiterea informatiei cu caracter imobiliar, indispensabilă în procesul de vânzare/închiriere, respectiv cumpărare, prin prezentare de oferte în modul comparativ, precum si consiliere pe tot parcursul tranzacției.

28. aprilie 2017 12:26 Reactualizat la: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu