miercuri, 19 octombrie 2011

Mall-ul Galleria a fost deschis la Arad, in urma unei investitii de 70 milioane de euro


Galleria Arad, un mall dezvoltat de GTC Romania, o subsidiara a Globe Trade Center SA, a fost inaugurat joi, investitia fiind de 70 milioane euro, iar gradul de ocupare este de 99 la suta.
Galleria Arad gazduieste 100 de magazine, avand o suprafata neta inchiriata de 35.000 metri patrati. In cadrul centrului comercial au fost create 1.300 de locuri de munca, transmite corespondentul NewsIn.
Investitia a fost finantata de Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si de catre Raiffeisen Bank.
In noul centru comercial al Aradului functioneaza hipermarket-ul Cora, un cinematograf multiplex, operat de Cinema City, lideri ai industriei de retail, precum grupul Inditex, cu brandurile sale Zara, Bershka, Stradivarius si Pull&Bear, grupul Peeraj, cu brandurile sale, Mango, Oviesse, Piazza Italia, Bero Moda si Jack&Jones, operator polonez de cluburi de fitness, Pure Fitness, promotorul de origine franceza al comertului cu echipamente sportive Go Sport, care si-a deschis la Arad primul magazin din Romania.
„Examenul acestei investitii va fi in lunile geroase de iarna, cand oamenii vor fi fara bani dupa sarbatori, vor avea de platit facturile de caldura si atunci vom vedea daca mai vine cineva la mall. Dupa parerea mea, Aradul are un potential economic ridicat, astfel incat pot sa se dezvolte aici doua centre comerciale. De asemenea, am incredere ca Romania se va ridica la nivelul la care a fost odata din punct de vedere economic”, a spus Shimon Galon, CEO al GTC Romania.
De asemenea, la Galleria Arad vor functiona birourile locale ale Primariei Arad si Prefecturii Judetului Arad, pentru Departamentele de Evidenta a Populatiei, Serviciile Pasapoarte, Permise Auto si Inmatriculari Auto.
Galleria Arad beneficiaza de 1.000 de locuri de parcare subterana, oferite gratuit.
Conceptul arhitectural al Galleriei Arad a fost creat de biroul de arhitectura Moshe Tzur, constructia proiectului a fost finalizata de antreprenorul general Danya Cerbus din Israel, iar managementul de proiect in timpul construirii a fost asigurat de IBT Rom Construc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu